8.5.2024

Ilmoittautuminen 5-8-vuotiaiden kesäuimakouluun

Kesäuimakoulu järjestetään 3.6.-14.6.2024 Muhoksen uimahallissa. Uimakoulu on kymmenen kertaa, kahden viikon ajan arkipäivisin aina samaan kellonaikaan. Uimakoulu on tarkoitettu 5-8-vuotiaille lapsille (uimakoulun alkaessa lapsen tulee olla 5 v. täyttänyt), ja järjestetään pääsääntöisesti pikku- ja opetusaltaassa. Uimakoulu maksaa 35 € / lapsi, ja maksu maksetaan uimahallin kassalle ennen uimakoulun alkua tai viimeistään ensimmäisellä uintiviikolla käteisellä tai pankkikortilla. Peruuttamatta jätetyt uimakoulupaikat laskutetaan postitse, joten ilmoitathan mikäli ette pääsekään osallistumaan kesäuimakouluun niin varasijalla olevalle lapselle voidaan tarjota paikka! Myös maksamatta jätetyt uimakoulupaikat laskutetaan postitse.

  • Alkeisryhmä (klo 9 ja 13) on tarkoitettu lapsille, jotka eivät ole aiemmin olleet uimakoulussa eivätkä osaa vielä sukeltaa. Tunneilla harjoitellaan sukeltamista, kellumista ja uinnin alkeita.
  • Jatkoryhmä (klo 10, 12 ja 14) on tarkoitettu jo aiemmin uimakoulussa olleille ja sukellustaitoisille lapsille. Tunneilla harjoitellaan uinnin alkeita ja uintitekniikoita. Jatkoryhmässä ei tarvitse vielä osata uida.

Valitse ilmoittautuessa sopivin ryhmävaihtoehto.

Lisätiedot

Muhoksen uimahalli
044 4970 405
uimahalli@muhos.fi