15.6.2023

Lempi Fest aiheuttaa muutoksia Kirkkosaaren liikennejärjestelyihin

Muhoksen kunta järjestää Kirkkosaaren venesatamassa keskiviikkona 21.6.2023 klo 17.00-00.00 Kirkkosaaren uuden sillan avajaistapahtuman, Lempi Festin. Tapahtuma aiheuttaa muutoksia alueen liikennejärjestelyihin ja voi aiheuttaa äänihaittaa alueen asutukselle.

Autoliikenne mantereelta Kirkkosaareen päin suljetaan Kirkkosaarentien ja Valkolantien risteyksen kohdalta tapahtumapäivänä klo 16.00 ja pidetään suljettuna klo 23.00 saakka. Kirkkosaaressa asuvat pääsevät kuitenkin normaalisti ajamaan saareen. Hautausmaalla vierailevat ohjataan parkkeeraamaan autonsa Ponkilan parkkialueelle ja kulkemaan hautausmaalle kevyenliikenteen sillan kautta.

Kirkkosaaren venesataman veneluiska on pois käytöstä koko tapahtumapäivän, sillä tapahtuman esiintymislavan sijainti estää sen käytön.

Tapahtumassa on musiikkiesityksiä klo 18.00-23.30, mikä voi aiheuttaa äänihaittaa lähistön asukkaille.

Tapahtumassa ovat esiintymässä 22-Pistepirkko, Peltokurki ja Pentti Punkin Syntymäpäivät. Lisäksi tapahtuma-alueella on paljon muuta toimintaa ja ohjelmaa koko perheelle, mm. ruokakojuja, pomppulinna, ilmapallotaikuri, piknik-alue ja rantapelejä. Anniskelualue (K-18) on avoinna klo 18.00-00.00. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Lempi Festistä voit lukea lisää osoitteessa muhos.fi/tapahtuma/lempi-fest.

Ohjeita tapahtumaan tulijalle

  • Tapahtuman ensisijainen parkkialue on Muhoksen yläkoulun takana oleva hiekkakenttä Pääskyntien varrella. Lisäksi parkkeerata voi lukion ja Tähtiareenan (Muhostie 5) sekä kulttuurikeskuksen (Muhostie 2) parkkialueille.
  • Tapahtumaan voi myös tulla veneellä Oulusta päin.
  • Autoliikenne Kirkkosaareen suljetaan tapahtumapäivänä, joten tapahtuma-alueelle ei pääse autolla.
  • Alueelle voi tuoda omat piknik-eväät sekä juomat.
  • Alueelta löytyy vesipiste — ota oma vesipullo mukaan!
  • Pub Puutteen pitämälle anniskelualueelle ikäraja on K-18.
  • Muista aurinkorasva ja korvatulpat!

Lämpimästi tervetuloa Lempi Festiin!

Lisätiedot

Outi Vitikka
Kulttuurituottaja
044 4970 482
outi.vitikka@muhos.fi

Anna Happo
Viestintäpäällikkö
044 4970 018
anna.happo@muhos.fi