31.8.2024

Uusi Muhoksen Mimmi on valittu

Muhoksen kunnassa on vuodesta 1984 lähtien valittu Muhoksen Mimmi, jonka tehtäviin on kuulunut toimia kunnan edustushenkilönä erilaisissa tilaisuuksissa. Muhoksen kunta järjesti keväällä avoimen Mimmi-haun, ja tänään on julkaistu Mimmi-perinteen jatkaja. Uudeksi Muhoksen Mimmiksi on valittu 23-vuotias Helmiina Kallio.

Kallio on muuttanut Muhokselle perheensä kanssa kaksi vuotta sitten, ja toimii Muhoksella mainostoimistoyrittäjänä. Koulutukseltaan Kallio on sisustusrakentaja, ja hän on opiskellut digimarkkinointia ja sisällöntuotantoa.

“Hain Mimmiksi, koska haluan tuoda Muhosta esille positiivisella tavalla ja minulla on palava halu tuottaa sisältöä someen”, Kallio kertoo taustaa Mimmiksi hakemiselleen.

Muhoksen kunta painotti Mimmi-valinnassa varsinkin hakijoiden esiintymiskykyä. Edellisen kahden vuoden ajan Mimminä toiminut Klaus-Fred Tamm on tuottanut Muhoksen Mimmin TikTok-kanavalle videoita Muhoksesta, ja Helmiina Kallion Mimmi-kaudella on tarkoitus jatkaa some-videoiden julkaisua. Lisäksi Muhoksen Mimmillä on mahdollisuus muun muassa toimia juontajana erilaisissa tilaisuuksissa ja tehdä yhteistyötä Muhoksen yrittäjien kanssa.

Lisätiedot

Outi Vitikka
Vt. kulttuurijohtaja
044 4970 010
outi.vitikka@muhos.fi