Kirjasto

Asiakaspalvelun aukioloajat 11.8.2024 saakka

Ma 12–18
Ti 12–18
Ke 10–16
To 12–18
Pe 10–16

Omatoimikirjaston aukioloajat 17.6.–11.8.

Omatoimikirjasto avautuu ma–su klo 8.00 ja sulkeutuu ma–to klo 21.00 ja pe–su 18.00.

Omatoimikirjastoon pääsee sisälle kirjastokortilla ja PIN-koodilla. Tutustu omatoimikirjaston käyttösääntöihin.

Kirjaston lukusali lehtineen on siirtynyt uudelle pysyvälle paikalleen ison kirjastosalin päätyyn, kotiseutuhuoneen viereen. Lukusali on avoinna omatoimikirjaston aukioloaikojen mukaisesti klo 8 alkaen ja omatoimiaikana sisään tulee kirjautua kirjastokortilla ja pin-koodilla.

Kirjaston asiakaspalveluaikoina ovet ovat kaikille avoinna eikä kirjastoon tarvitse erikseen kirjautua.Koivu ja Tähti -kulttuurikeskuksessa sijaitseva kirjasto on kaikille avoin kohtaamispaikka, josta löytyvät monipuoliset kirjastopalvelut. Pääkirjasto ja kirjastoauto Poppaloora tarjoavat asiakkailleen ajantasaisen ja uudistuvan kokoelman lasten, nuorten ja aikuisten kirjallisuutta sekä erilaisia tallenteita (elokuvat, äänikirjat ja musiikki). Lehtisalissa on luettavissa sanoma- ja aikakauslehtiä. Kotiseutuarkisto on sijoitettuna kirjastoon.

Perinteisen lainaustoiminnan lisäksi meillä voi pelata lautapelejä, työskennellä tietokoneella tai muuten vain viettää aikaa. Tarjoamme tiloja erilaisiin tapahtumiin ja näyttelyihin. Järjestämme neuvontaa, opastuksia ja erilaisia tapahtumia. Kirjasto- ja lehtisalissa on tietokoneita asiakkaiden käyttöön. Kannettavia tietokoneita lainataan kirjaston tiloissa käytettäväksi. Kirjastossa voi tulostaa, skannata ja ottaa kopioita. Tulosteista ja kopioista peritään maksu. Kirjasto ottaa vastaan hyväkuntoisia lahjoituskirjoja. Lisäksi tarjolla on kierrätyskärry, johon asiakkaat voivat tuoda kirjoja ja lehtiä sekä ottaa halutessaan luettavaa itselleen.

Tällä hetkellä kulttuurikeskuksella tehdään remonttia, joka ajoittain vaikuttaa käytettävissä oleviin kirjaston palveluihin, aineistoihin ja tiloihin. Remontti valmistuu syksyllä 2024.

Ajankohtaista

Muhoksen kirjaston omatoimikäyttö on alkanut. Omatoimikirjasto on auki ma-to 8-21 ja pe-su 8-18. Omatoimikirjastoon pääsee sisälle kirjastokortilla ja PIN-koodilla.

Poppaloora ei kulje 14.6.–28.7. Kesätauolla kirjastoautoon saapuvat asiakkaiden varaukset siirrämme noudettaviksi Muhoksen kirjastolta.

Kirjaston uusi lasten- ja nuortentila Linnunrata on avattu asiakkaiden käyttöön.

3.6. alkaen lainatuilla lainoilla on normaalit laina-ajat ja varaukset voi jälleen noutaa itse ja lainata automaatilla.

Lisää tapahtumia Muhoksella: muhos.fi/tapahtumat

Muhoksen kunnankirjasto
Muhostie 2
91500 Muhos

Asiakaspalvelu ja neuvonta
044 4970 409 (asiakaspalvelu)
044 4970 414 (henkilökunta)
044 4970 418 (kirjastoauto)
kirjasto@muhos.fi

Kirjastopalvelujohtaja
Anna-Elina Häkkilä
044 4970 410
anna-elina.hakkila@muhos.fi

Voit antaa palautetta kirjastolle tai kunnan muille toimijoille palautekanavan kautta.

Kirjasto somessa