Nuorten vaikuttaminen

Tältä sivulta löydät tietoa Muhoksen nuorisovaltuustosta sekä Muhoksen nuoret vaikuttajat -ryhmästä. Tule mukaan ja vaikuta!

Nuorisovaltuusto

Nuorisovaltuusto eli tuttavallisemmin NuVa on nuorten osallistumis-, vaikuttamis- ja toimintamahdollisuuksia edistävä toimija Muhoksella. NuVa toimii Muhoksella nuorten omana vaikuttamiskanavana heitä koskevassa kunnallisessa päätöksenteossa. NuVan tarkoituksena on kannustaa nuoria tekemään yhteistyötä, osallistumaan sekä vaikuttamaan yhteiskunnallisiin asioihin.

Muhoksen kunnan nuorisovaltuusto on mukana myös Pohjois-Pohjanmaan maakunnallisessa nuorisovaltuustossa.

Lue lisää Muhoksen nuorisovaltuustosta.

Yhteydenotot nuorisovaltuustoon toiminnasta vastaavan nuoriso-ohjaajan kautta.

Me vaikutetaan – Nuorten vaikuttajien ryhmä

Muhoksen nuoret vaikuttajat on ryhmä, jonka tarkoituksena on tehdä maailmasta parempi paikka yksi askel kerrallaan. Ryhmän toimintaa organisoivat yhteistyössä Muhoksen seurakunta, Muhoksen 4H -yhdistys sekä Muhoksen kunnan nuorisopalvelut. Ryhmän tarkoituksena on ideoida ja vaikuttaa edellä mainittujen toimijoiden jokapäiväiseen toimintaan ja tuoda esiin nuorten omia ideoita. Ryhmän jäsenet ovat 13-20-vuotiaita ja ryhmään pääsee mukaan jos vain haluaa – aktiiviset nuoret ovat tervetulleita ryhmään. Tule mukaan!

Ryhmän ohjaajina toimivat

  • Tuula Väänänen, seurakunta
  • Heikki Väkeväinen, kunnan nuorisotoimi
  • Annareetta Kangas, Muhoksen 4H

Nuoriso-ohjaaja
Heikki Väkeväinen
044 4970 404
heikki.vakevainen@muhos.fi