Liikuntapaikat

Muhoksella tarjolla on laaja valikoima urheilumahdollisuuksia ja liikuntapaikkoja niin sisällä kuin ulkonakin. Haluatpa sitten pulahtaa uimaan uimahallissa tai talviuintipaikalla, nostella puntteja kuntosalilla tai lähiliikuntapaikalla, Muhokselta löytyy siihen mahdollisuudet.

Liikuntapaikkojen varauksista voi tiedustella vapaa-aikatoimenjohtajalta.

Tutustu liikuntapaikkoihin alta

Senioripassi

Muhoksen kunnassa on käytössä senioripassi, jolla voi hankkia uimahallin ja Tähtiareenan kuntosalin käyttöoikeudet kalenterivuosittain edulliseen hintaan. Senioripassiin ovat oikeutettuja 65-vuotiaat ja sitä vanhemmat muhoslaiset. Passin saa jo sen vuoden alusta, jona täyttää 65 vuotta. Senioripasseja hankittaessa tulee todistaa oikeus passiin, eli ikä ja että on muhoslainen.

Uimahallin senioripassin voi ostaa uimahallin lippukassalta. Hinta on 35 € / kalenterivuosi.

Tähtiareenan kuntosalin senioripassin voi ostaa kunnanviraston asiointipisteeltä. Hinta on 35 € / kalenterivuosi. Tähtiareenan senioripassina toimii asiointipisteeltä saatava avain, jolla pääsee salille. Ensimmäisellä kerralla avaimesta peritään senioripassimaksun lisäksi 40 €:n pantti, joka palautetaan kunhan avain palautetaan. Avaimeen ohjelmoidaan kuntosalin aukioloajat ja sen toiminta lakkaa kalenterivuoden lopussa, jonka jälkeen siihen voi ladata senioripassin seuraavalle vuodelle.

Lisätietoja senioripassista voi tiedustella vapaa-aikatoimenjohtajalta.

Vapaa-aikatoimenjohtaja
Juha Pesonen
044 4970 403
juha.pesonen@muhos.fi