Kaukopalvelu

Asiakkaalle

Jos jotakin aineistoa ei ole saatavilla missään Outi-kirjastossa, se voidaan tilata lainaksi muualta Suomesta tai ulkomailta. Tällaista lainaa kutsutaan kaukolainaksi.

Kaukolainoja voi tilata Muhoksen kirjastossa paikan päällä tai sähköpostitse. Kaukolainaus edellyttää asiakkaalta voimassa olevaa kirjastokorttia! Jos asiakas on lainauskiellossa, myös kaukolainaus estyy.

Kaukolainauspalvelu on kirjastojen välistä toimintaa. Aineiston lähettävä kirjasto määrää laina-ajan ja uusimiskertojen määrän. Kaukolainojen uusiminen on ilmaista. Kaukolainaan voi tulla varauksia, jotka estävät uusimisen. Asiakkaalla voi olla kerrallaan korkeintaan 20 kaukolainaa.

Asiakkaalta peritään kaukolainasta vähintään toimitusmaksu 1 €/laina. Lisäksi peritään lähettävän kirjaston maksut, jotka ovat kirjastosta riippuen 0-12 €. Maksuista ollaan yhteydessä asiakkaaseen ennen aineiston tilausta, sillä kaukolainapyynnön jättäessään asiakas sitoutuu maksamaan ko. maksut.

Kirjastoille

Muhoksen kirjaston kaukolainamaksu muille kirjastoille on
5 € / laina.

Muiden kirjastojen lähettämästä aineistosta pyydämme lähettämään sähköisen laskun. Kunnan laskutuksesta tarkemmin täällä.

Muhoksen kunnankirjasto
Muhostie 2
91500 Muhos

Asiakaspalvelu ja neuvonta
044 4970 409 (asiakaspalvelu)
044 4970 414 (henkilökunta)
044 4970 418 (kirjastoauto)
kirjasto@muhos.fi

Kirjastopalvelujohtaja
Anna-Elina Häkkilä
044 4970 410
anna-elina.hakkila@muhos.fi

Kirjasto somessa