Vuorohoito

Vuorohoidolla tarkoitetaan iltaisin, öisin, viikonloppuisin ja arkipyhinä järjestettävää varhaiskasvatusta. Toiminnan suunnittelussa ja toteutuksessa otetaan huomioon lasten vaihtelevat varhaiskasvatusajat.

Muhoksella lasten vuorohoitoa järjestetään Koivulehdon päiväkodissa. Koivulehdon päiväkodin Katajat-vuorohoitoryhmä on auki lasten hoidon tarpeen mukaan ympäri vuorokauden. Vuorohoidon asiakasmaksut ovat samat kuin muussa varhaiskasvatuksessa. Vuorohoitoon on oikeus vain niillä lapsilla, joiden hoidon todellinen tarve perustuu vanhempien vuorotyöhön tai opiskeluun. Vuorohoitoon ei ole subjektiivista päivähoito-oikeutta. Vanhempien loma- ja vapaapäivät eivät oikeuta lapsen vuorohoitoon.

Lapsen varhaiskasvatusajat ilmoitetaan etukäteen Edlevon kautta kolmeksi viikoksi kerrallaan. Varhaiskasvatusaikojen varaaminen lukittuu sunnuntaisin klo 24.00 aina sitä seuraavalle viikolle eli hienosäätö on mahdollista siihen asti. Sen jälkeen tulevia hoitoaikojen muutoksia emme välttämättä pysty järjestämään.

Vuorohoidon linjaukset

Sähköinen varhaiskasvatushakemus

Koivulehdon päiväkoti
Päiväkodin johtaja
Tuula Timonen
044 4970 120
tuula.timonen@muhos.fi