Tapahtumat

Tapahtumat löydät koostetusti kunnan tapahtumakalenterista.

Toistuvat tapahtumat

Muhoksen vappu

Muhoksen suurinpana vuosittaisena yleisötapahtumana toimii Muhoksen vapputapahtuma 1.5. Ensimmäiset motoristit saapuivat Muhokselle jo 70-luvulla  vappukahville. Vuosien mittaan huhu komeista maisemista, hyvistä ajoreiteistä sekä kahvista kiiri ja motoristien määrä lisääntyi. Nykyään motoristeista on syntynyt kulkue, jonka saapuminen Muhokselle on muodostunut vankaksi perinteeksi. Vuonna 2018 vapputapahtuman organisointi siirtyi Muhoksen kunnalle ja vapputapahtuman yhteyteen lanseerattiin koko perheen messutapahtuma Tähtiareenan sisälle ja sen ympäristöön.

Lue lisää Muhoksen vapputapahtumasta.

Koivu ja Tähti -päivät

Koivu ja Tähti -päivät järjestetään Muhoksella aina parillisina vuosina. Koivu ja Tähti -päivät vaalivat Zacharias Topeliuksen Koivu ja Tähti -sadun historiaa sekä nostaa teemoittain esille Muhoksen kulttuurihistoriaa.

Lue lisää Koivu ja Tähti -päivistä.

Muhoksen Musiikkipäivät

Muhoksen Musiikkipäivät järjestetään vuorovuosittain Koivu ja Tähti -päivien kanssa aina parittomina vuosina. Muhoksen Musiikkipäivät sijoittuvat kesäkuun puoleen väliin. Muhoksen Musiikkipäivien kantavana voimana ja taiteellisena johtajana toimii sopraano Kaisa Ranta.

Lue lisää Muhoksen Musiikkipäivistä.

Kulttuurituottaja
Outi Vitikka
044 4970 482
outi.vitikka@muhos.fi

Tapahtumakalenteri

Muhoksen vappu
www-sivut

Koivu ja Tähti -päivät
www-sivut

Muhoksen Musiikkipäivät
www-sivut