Yrittäjänä Muhoksella

Muhoksen kunta on hyvä paikka asua ja yrittää. Elinvoimainen kunta, erinomaiset peruspalvelut, kuituverkkoyhteydet, hyvät liikenneyhteydet ja kattava valikoima liikehuoneistoja ja -tontteja tarjoaa erinomaiset puitteet liiketoimintaan. Muhoksen kunta ottaa päätöksenteossaan huomioon yritysmyönteisyyden ja pyrkii tekemään nopeita päätöksiä yrittäjyyden tarpeiden mukaisesti. Muhoksen yrittäjät ja Muhoksen kunta tekevät yhteistyötä viikottain yrittäjyyden edellytyksien parantamiseksi. Vastaamme viesteihin pääosin saman päivän aikana.

Yrittäjyyteen liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä kunnan elinkeinopäällikköön. Markkinointiapua ja julkisuutta yrityksille tarjoaa myös Muhoksen Mimmi.

Oulun seudun uusyrityskeskus

Onko sinulla hyvä liikeidea, harkitsetko yrityksen perustamista tai oletko vasta aloittanut yrittäjä ja kaipaat apua? Otathan yhteyttä Oulun seudun uusyrityskeskuksen ammattilaisiin. Uusyrityskeskuksen palvelut ovat ilmaisia Muhoksen kuntalaisille. Uusyrityskeskuksen palvelujen lisäksi rahoitusapua yrittäjä saa Oulun Seudun Leaderilta ja ELY- keskukselta sekä Business Finlandilta

Jos tarvitset yritystontteja Muhoksen kunnan alueelta, voit ottaa yhteyttä Muhoksen kunnan elinkeinopäällikköön.

Muhoksen kunnan hankintaohje

Elinkeinopäällikkö
Asseri Pitkälä
044 4970 006
asseri.pitkala@muhos.fi

Kunnanjohtaja
Kimmo Hinno
044 4970 001
kimmo.hinno@muhos.fi

Oulun seudun uusyrityskeskus
www-sivut