Tontit

Muhoksen kunta on vireä noin 9000 asukkaan paikkakunta vain puolen tunnin ajomatkan päässä Oulusta. Kattavat palvelut, monipuoliset harrastusmahdollisuudet sekä upea luonto saavat sinut viihtymään. Muhoksen varhaiskasvatuksen ja opetuksen tiloja on viime vuosina uusittu ja remontoitu kattavasti, ja koulupolkua voi jatkaa aina toiseen asteeseen saakka – meiltä löytyy oma lukio sekä kahden toimijan tarjoamana ammatillista koulutusta. Muhoksella on myös hyvin tarjolla työllistymismahdollisuuksia eri aloilla. Muhos kuuluu ainutlaatuiseen Rokua Unesco Global Geopark -alueeseen, eli nähtävää ja koettavaa löytyy. Tiivistettynä: Muhoksella saat pikkukaupungin, maaseudun ja luonnonpuiston parhaat puolet yhdessä paketissa!

Kaava-alueella kunnallistekniikka rakennetaan valmiiksi tontin rajalle saakka, haja-asutusalueella liittymät tontin rajalle huolehtii rakentaja. Lisätietoja Muhoksen kunnan myytävistä ja vuokrattavista tonteista saat isännöitsijältä.

Lukkarinkangas tulossa varattavaksi syksyllä

Etsitkö tonttia kattavien palveluiden läheltä hyvien kulkuyhteyksien ääreltä? Muhoksen Lukkarinkankaan uusi tonttialue vastaa toiveisiisi.

Lukkarinkankaan uuden tonttialueen tontit tulevat varattaviksi 16.8.2023. Tontin voi joko ostaa tai vuokrata.

Lue lisää Lukkarinkankaasta

Myytävät ja vuokrattavat tontit

Tonttien varaaminen

Tontinvarauslomakkeen voit tulostaa tästä.

Lomake palautetaan skannattuna osoitteeseen kirjaamo@muhos.fi tai postitse osoitteella:
Muhoksen kunta / Tontinvarausanomus
PL 39
91501 Muhos

Kunta perii tontin ostajalta kauppahinnan lisäksi tontin mittausmaksun 1090 € ja luovutuskirjan laatimispalkkion 120 €. Ostaja maksaa kaupanvahvistajanpalkkion 120 €.

Tontin mittausmaksu peritään vuokrasopimuksen allekirjoituksen yhteydessä. Vuosivuokra on 6 % tontin myyntihinnasta. Vesi- ja viemärilaitoksen liittymismaksut voi tarkistaa osoitteesta Muhoksen Vesihuollon sivuilta

Rakennuslupamaksu noin 150 m² asunto+autotalli = n. 1500 €. Tontinvarausmaksu on 400 €, varaus on voimassa yhden vuoden. Mikäli varaus peruuntuu, palautetaan maksusta 50 %.

Myytävät tontit Muhos
Sarjakuva: Esa Holopainen

Tontinvarausanomus

Lisätiedot myytävistä ja vuokrattavista tonteista
Vs. maankäyttöinsinööri
Ulla-Maija Karjalainen
044 4970 301
ulla-maija.karjalainen@muhos.fi

Rakennustarkastaja
Eero Airaksinen
044 4970 302
eero.airaksinen@muhos.fi