Toimintaa

Talvilomaviikko (viikko 10)

Muhoksen nuokkarin talvilomalla on luvassa tuttua ”nuokkarimenoa” sekä toimintaa verkon puolella.

Nuokkari on avoinna maanantaina 8.3 sekä tiistaina 9.3 klo 10-12 (3.lk-6.lk) ja klo 12-14 (7.lk- ).

Keskiviikona 10.3 ja torstaina 11.3 Instagram Live -lähetys klo 13-14.

Huomio! 8.3.2021 alkaen nuokkarin tiloissa oleskelevien henkilöiden määrä on 5 + nuoriso-ohjaaja.

Kerhotoiminta

Kerhotoiminta on tarkoitettu alakoululaisille ja toiminta on pääsääntöisesti maksutonta. Kokkikerhoissa kertätään osallistujilta 10 euron kausimaksu, maksu viimeistään kolmannella kerhokerralla.

Kerhotoimintaa järjestetään arkisin tiistaista torstaihin. Kerhotoimintaa ei järjestetä koululaisten loma-aikoina tai viikolle sattuvina pyhäpäivinä. Mikäli kerhokerran järjestämisessä tulee muutoksia, niin asiasta pyritään tiedottamaan hyvissä ajoin kerholaisille.

Kerhotoiminta järjestetään yhteistyössä Muhoksen seurakunnan kanssa.

Kerhotoimintaa pyritään jatkamaan maaliskuussa 2021. Toiminnan jatkosta tiedotetaan tarkemmin myöhemmin.

Erityisryhmien nuortenillat

Erityisryhmien nuortenillat ovat syksyn 2020 osalta järjestetty. Kiitos kaikille kävijöille kuluneesta syksystä. Toiminta jatkuu kevätalvella 2021 vallitsevan tilanteen niin salliessa.

Erityisryhmien nuorteniltojen toiminta on suunnattu 10-18-vuotiaille muhoslaisille erityisnuorille. Luvassa on yhdessäoloa ja muun muassa biljardia, pingistä, pöytäjalkapalloa sekä konsoli- ja lautapelejä.

Kevään 2021 erityisryhmien nuortenillat

  • tarkemmat päivämäärät ilmoitetaan myöhemmin

Muutokset järjestämispäivissä ja -ajoissa ovat mahdollisia. Mahdollista muutoksista tiedotetaan pääsääntöisesti Muhoksen nuokkarin sosiaalisen median kanavilla.

Illat järjestetään Muhoksen yläkoulun nuokkarilla. Sisäänkäynti Tähtiareenan viereisestä A-sisäänkäynnistä. Lisätietoja ohjaaja Miia Tihiseltä 044 4970 136 / miia.tihinen@muhos.fi

Olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaan. Muutokset järjestämisajankohdissa mahdollisia, muutoksista pyritään tiedottamaan aina etukäteen.

Järjestäjät: Muhoksen kunnan nuorisotoimi, Muhoksen kunnan vammaispalvelut, Muhoksen seurakunta ja Muhoksen Kehitysvammaisten Tuki ry

Yökahvila Valopilkku

Yökahvila Valopilkut ovat syyskauden 2020 osalta valvottu. Kiitos kaikille kävijöille kuluneesta kaudesta. Yökahvilatoiminta jatkuu kevättalvella 2021 mikäli vallitseva tilanne sen sallii.

Yökahvila Valopilkku on tarkoitettu yläkoululaisille ja sitä vanhemmille nuorille. Toiminta on päihteetöntä, jokainen osallistuja puhallutetaan alkometrillä. Luvassa on muun muassa pelejä, elokuvia, erikoisohjelmaa sekä rentoa yhdessä oloa. 

Valopilkku avaa ovensa klo 19.00 ja on avoinna klo 23.55 asti, mikäli tilassa riittää porukkaa.

Yökahvila Valopilkku avoinna

  • tarkemmat päivämäärät ilmoitetaan myöhemmin

Muutokset järjestämispäivissä ja -ajoissa ovat mahdollisia. Mahdollista muutoksista tiedotetaan pääsääntöisesti Muhoksen nuokkarin sosiaalisen median kanavissa.

Valvojina yökahvilassa toimivat Muhoksen kunnan nuoriso-ohjaaja Heikki Väkeväinen sekä nuorisotyöntekijä Muhoksen seurakunnasta.

Järjestäjät: Muhoksen kunta ja Muhoksen seurakunta

Perjantainuokkari

Perjantainuokkarit ovat syksyn 2020 järjestetty. Kiitos kaikille kävijöille syksystä. Toiminnan jatkosta tiedotetaan myöhemmin.

Perjantainuokkari on tilatoiminnan malli, jossa Muhoksen nuokkari on avoinna perjantai-iltaisin ennalta ilmoitettuina kertoina. Perjantainuokkari on tarkoitettu yläkoululaisille ja sitä vanhemmille nuorille. Tila on avoinna klo 18.00-22.00. Käytettävissä ovat kaikki nuokkarilta tutut pelit ja vehkeet! Toiminta on päihteetöntä – ehdoton nollalinja!

Lisäksi tietyt yökahvilasta tutut käytännöt ovat voimassa perjantainuokkarilta – kysy lisää ohjaajilta!

Kevään 2021 perjantainuokkarit (7. lk- )

  • tarkemmat päivämäärät ilmoitetaan myöhemmin

Ohjaajina perjantainuokkarilla toimivat Muhoksen 4H-yhditykseltä tutut ohjaajat.

Tervetuloa perjantainuokkarille kavereiden kanssa!