Puistot

Liikennepuisto

Liikennepuisto on maksuton ja mukava lapsiperheiden ajanviettopaikka, jossa lasten on mahdollista huristella monilla erilaisilla polkuautoilla ja -traktoreilla. Liikennepuistosta löydät myös monipuoliset leikkitelineet, kiikut, hiekkalaatikon ja leikkimökin. Puistosta löytyy wc-tilat liikennepuiston käyttäjille. Liikennepuistossa on ohjattua toimintaa kesä-heinäkuussa. Muina aikoina puisto palvelee normaalina leikkipuistona.

Liikennepuistossa vanhemmat vastaavat aina lapsensa turvallisuudesta. Pientä lasta (alle kouluikäistä) ei saa jättää ilman valvontaa puistoon. Ohjaajat vastaavat puiston toiminnasta aukioloaikana. Puistossa voi myös leikkiä ja viettää mukavaa päivää yhdessä huoltajan kanssa. Sateen sattuessa puisto voidaan sulkea väliaikaisesti.

Liikennepuistoa voi varata yksityiskäyttöön kesäaikaisin ohjatun toiminnan aukioloaikojen ulkopuolella. Varaus on maksutonta. Varaukset tehdään kunnan asiointipisteeseen p. 044 4970 005 (ark. 9-15) / asiointipiste@muhos.fi.

Koirapuisto

Muhoksen koirapuisto sijaitsee Koivikon alueella, Sammontien ja Vehnäkujan välissä olevassa Eeva-Liisan puistossa. Koirapuistossa on omat aidatut alueensa pienille ja isoille koirille. Lähes 3000 neliön puistoalue tarjoaa koirille mahdollisuuden turvalliseen ja vapaaseen ulkoiluun. Muistathan, että jokaisella käyttäjällä on velvollisuus kerätä koiransa jätökset roska-astiaan.

Leikkipuistot

Muhokselta löytyy useita leikkipuistoja, joissa aika kuluu kuin siivillä sekä pienillä että vähän isommillakin leikkijöillä.
Huomioithan, että leikkipuistoissa ei ole talvikunnossapitoa.

Anttila Honkalantie 45
Kaakko Yhdyskuja 8
Koivikko Sammontie (Eeva-Liisan puisto)
Koivikko Pehtoorinkuja 9
Keskusta Leivontie 9
Keskusta Ratatie 34 (liikenneleikkipuisto)
Keskusta Poikkitie 8
Konttilan alue Konttilantie 3
Kuusikko Lehvätie 8
Kärnä Ojapellontie 23
Kärnä Ratapellontie 30
Lehtola Luokotie 10
Leppiniemi Saarivirrantie 40
Lukkarinkangas Kangasrinne 16
Piilohaka Piilohaantie 6
Ponkila Tallikuja 16
Puhakka Vainiotie 30
Päivärinne Lennantie 1
Päivärinne Tarmontie 13
Rantaholappa Rantaholapantie 4
Rovastinoja Rovastinojantie 7

Puistojen kunnossapito
044 4970 090

Liikennepuisto
Ratatie 34
91500 Muhos

Koirapuisto
Sammontie
91500 Muhos