Reitit ja aikataulut

Linja-autoaikataulut

Oulu-Muhos
Muhos-Oulu

Reaaliaikainen pysäkkikohtainen aikataulu löytyy täältä.

Kaukoliikenteen aikataulut löytyvät Matkahuollon sivuilta

Juna-aikataulut

www.vr.fi

Oulun seudun joukkoliikenne

Muhoksen kunta on sopimuskumppanina mukana Oulun seudun joukkoliikenteessä. Toiminta-alueeseen kuuluu Oulu, Ii, Kempele, Muhos, Liminka, Lumijoki, Tyrnävä ja Utajärvi. Muhoksen kautta kulkevat reittilinjat numero 40 ja 41. Linja-autot kiertävät Oulujoen molemmin puolin Leppiniemen taajaman kautta, numerointi vaihtuu Muhoksen keskustassa. 

Muhoksen kuntaa koskettaa Ely-keskuksen kautta Oulu-Kajaani-liikennöinti. Lisäksi Muhoksen kunta on tehnyt yhteistyösopimuksen Tyrnävän kunnan kanssa oppilaskuljetusten osalta, jotka palvelevat Muhoksen lukion, yläkoulun, Korivaaran alakoulun, OSAO:n ja Luovin oppilaita. Lue koulukuljetuksista lisää täältä.

Lipputuotteet ja aikataulut

Lipputuotteita linja-autovuoroihin myydään verkossa ja linja-autoissa. Verkosta kertalippuja on saatavilla Matkahuollon aikatauluhausta sekä Reitit ja liput -mobiilisovelluksesta. Linja-autoissa kertalippuja myydään käteisellä sekä yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla. Vuorojen aikataulut ovat saatavilla Matkahuollon aikatauluhausta, reittioppaasta ja Reitit ja liput -mobiilisovelluksesta sekä Google Mapsista. Aikatauluja on saatavilla myös linja-autoissa.

Lipputuotteita juniin sekä junien aikatauluja on saatavilla mm. VR:n verkkosivuilta.

Oulun seudun liikenteen asiakaspalvelu
08 5584 0400 ma-pe 9–15.30
www-sivut

Muhoksen rautatieasema
Ratatie
91500 Muhos

Palautteet joukkoliikenteestä
Kunnanjohtaja
Kimmo Hinno
044 4970 001
kimmo.hinno@muhos.fi