Reitit ja aikataulut

Linja-autoaikataulut

Oulu-Muhos
Muhos-Oulu

Reaaliaikainen pysäkkikohtainen aikataulu löytyy täältä.

Kaukoliikenteen aikataulut löytyvät Matkahuollon sivuilta

Juna-aikataulut

www.vr.fi

Oulun seudun joukkoliikenne

Muhoksen kunta on sopimuskumppanina mukana Oulun seudun joukkoliikenteessä. Toiminta-alueeseen kuuluu Oulu, Ii, Kempele, Muhos, Liminka, Lumijoki, Tyrnävä ja Utajärvi. Muhoksen kautta kulkevat reittilinjat numero 40 ja 41. Linja-autot kiertävät Oulujoen molemmin puolin Leppiniemen taajaman kautta, numerointi vaihtuu Muhoksen keskustassa. 

Muhoksen kuntaa koskettaa Ely-keskuksen kautta Oulu-Kajaani-liikennöinti. Lisäksi Muhoksen kunta on tehnyt yhteistyösopimuksen Tyrnävän kunnan kanssa oppilaskuljetusten osalta, jotka palvelevat Muhoksen lukion, yläkoulun, Korivaaran alakoulun, OSAO:n ja Luovin oppilaita. Lue koulukuljetuksista lisää täältä.

Kuntaedustajana aluejoukkoliikennetyöryhmässä on kunnan elinvoimakoordinaattori. Hänelle voi lähettää kehitysehdotuksia ja palautetta joukkoliikenteestä.

Joukkoliikennejaostossa Muhoksen kuntaa edustaa nykyisellä valtuustokaudella kunnanvaltuutettu Kirsi Airaksinen ja varaedustajana Noora Valkonen. Myös heille voi antaa palautetta joukkoliikenteen kehittämisen osalta. Valtuutettujen sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@lh.muhos.fi

Oulun joukkoliikenteen asiakaspalvelu
08 5584 0400 (ma-to klo 8-18 ja pe klo 8-16)
www-sivut

Muhoksen rautatieasema
Ratatie
91500 Muhos

Palautteet joukkoliikenteestä
Elinvoimakoordinaattori
Asko Lampinen
044 4970 006
asko.lampinen@muhos.fi