Ladataan Tapahtumat

Syyskuun perhekahvila kirjastolla

27.9.2024 klo 10.0011.30

Kirjaston perhekahvilat palaavat pitkän tauon jälkeen!
Syksyn aikana kokoonnutaan yhteen kolmena perjantaina klo 10–11.30 Linnunradalla eli kirjaston uudessa lasten ja nuorten tilassa.
 

Luvassa on yhteisiä lukuhetkiä, kirjavinkkejä ja muuta mukavaa. Tule tutustumaan kirjastoon, lastenkirjoihin ja muihin lapsiperheisiin. 

 27.9. vietetään valtakunnallista Vauvan päivää, jonka teema on tänä vuonna Vauva ja luonto. Kirjaston perhekahvilassa on luvassa loruttelua vauvoille sekä syksyn ja luonnon ihmettelyä isommillekin lapsille. Sopivalla kelillä voidaan käydä myös ulkona tutkimassa luonnon aarteita Linnunradan terassin lähiympäristössä. Terassille pääsee suoraan lasten lukunurkkauksesta. 

Syksyn muut kerrat:
15.11. Satuviidakon teehetki
13.12. Tonttuilua ja joululauluja 

Perhekahvila on kaikille avoin ja mukaan voi osallistua yhdelle kerralle tai kaikille. Lapsille on tarjolla mehua. Lisäksi kahvia ja herkkuja voi ostaa kirjastokahvila Greenland Eaterysta. Mukaan voi ottaa myös omia eväitä. 

Yhteistyössä Muhoksen kirjasto ja Muhoksen MLL. Lisätietoja MLL:n Muhoksen yhdistyksestä ja perhekahvilatoiminnasta löytyy yhdistyksen Facebook-sivuilta: facebook.com/mll.muhos 

Tiedot

Päivämäärä:
27.9.2024
Aika:
10.00 – 11.30
Tapahtumaluokat:
, , , , ,

Järjestäjä

Muhoksen kirjasto

Tapahtumapaikka

Koivu ja Tähti -kulttuurikeskus
Muhostie 2
Muhos, 91500 Suomi
+ Google Map