Ladataan Tapahtumat

After Work: José Moncada: Maailman lauluja harpulla, kitaralla ja inkahuilulla

31.10.2024 klo 18.0019.00

After Workien paluu torstaina 31.10. klo 18:00

Tulevana torstaina 31.10. vietetään pitkästä aikaa After Workeja! Esa Leskelän & Jussi Valtakarin taidenäyttelyn avajaisten kunniaksi Koivu & Tähti -salissa pääsee kokemaan maailman musiikkia.

Moschika-intiaanit sanovat, että totuuden näkee vasta silmät kiinni. Siihen tunnelmaan pääsee yöllä, kuun ja tähtien loisteessa.

José Moncada kasvoi Tyynen valtameren rannalla Pacasmayon kalastajakylässä Pohjois-Perussa. Äiti oli muusikko soittaen pianoa ja harppua mykkäfil- mien säestäjänä. José kinnostui harpunsoitosta jo lapsuudessaan, koska eräs isoisän sukulaisista val- misti ja soitti harppua. Elinvoimaisen luonteenlaa- tunsa vuoksi hänet kutsuttiin ulkomaille soittamaan ja nin hän lähti yksin kohti tuntematonta. Keski-ja Etelä-Amerikan sekä lukuisten Keski-ja Etelä-Euroopan valtioiden kautta hänen tiensä kulki lopulta Suomeen.

Esi-isien perinteen innostamana hän alkoi itsekin säveltää harmonisella ja rikassointisella tyylillään. Konsertissa kuultava musiikki on osoituksena tästä ja hänen musiikkiaan kuunnellessa sielu lepää. Meditatiivisena José Moncadan harppumusiikki auttaa kuulijaansa rauhoittumaan.

 

Tiedot

Päivämäärä:
31.10.2024
Aika:
18.00 – 19.00
Tapahtumaluokat:
, ,
Tapahtuma tagia:
, , , , , , , , ,

Järjestäjä

Muhoksen kulttuuripalvelut
Phone
044 4970 482
Email
janna.makela@muhos.fi

Tapahtumapaikka

Muhoksen Koivu ja Tähti -sali
Muhostie 2,
Muhos, 91500
+ Google Map