11.2.2020

Koivulehdon päiväkoti juhlii 10-vuotista taivaltaan

Muhoksen kunnan Koivulehdon päiväkodille tuli tammikuussa täyteen pyöreät kymmenen vuotta, ja päiväkodissa vietetään juhlaviikkoa koko tämän viikon ajan. Tiistaina on koko talon yhteinen lauluhetki, keskiviikkona päiväkodille tulee Nuojuan teatteripaja esiintymään ja torstaina ryhmissä vietetään juhlia lasten kanssa. Perjantaina pidetään kutsuvierastilaisuus, jossa esiintyjinä ovat päiväkodin lapset.

“Halusimme juhlistaa tapahtumaa, koska 10 vuotta sitten päiväkodin saaminen ensimmäisen kerran päiväkotikäyttöön suunniteltuihin tiloihin oli historiallinen hetki Muhoksella. Päiväkodissamme tärkeintä on lapsen hyvinvointi ja lapsen kokema arjen ilo: leikin, tutkimisen, liikkumisen ja taiteellisen kokemisen ilo.”, kertoo Koivulehdon päiväkodin johtaja Tuula Timonen.

Koivulehdon päiväkodissa on neljä varhaiskasvatusryhmää, joista yhdessä järjestetään vuorohoitoa, kaksi esiopetusryhmää ja yksi avoimen varhaiskasvatuksen ryhmä. Varhaiskasvatuksessa on tällä hetkellä noin 150 lasta, avoimessa varhaiskasvatuksessa 54 lasta ja henkilökuntaa 34.

Lisätietoja:

Tuula Timonen
Koivulehdon päiväkodin johtaja
p. 044 4970 120

Juha Valta
hyvinvointijohtaja
p. 044 4970 400