7.11.2020

Muhoksen kunnan uusi brändi on julkaistu

Muhoksen kunta on julkistanut uuden brändinsä. Uuden brändin myötä kunnan visuaalinen ilme, logo ja nettisivut mukaan lukien, on kokenut muodonmuutoksen. Yhteistyökumppanina brändiuudistusta toteuttamassa on ollut markkinointitoimisto Avidly.

Brändin uudistaminen aloitettiin syksyllä 2019 osallistamalla kuntalaiset heti alusta lähtien mukaan. Kuntalaisille suunnatussa kyselyssä selvitettiin tärkeimpiä Muhoksen ominaisuuksia, minkä jälkeen brändityötä lähdettiin työstämään eteenpäin. Markkinointitoimisto Avidly loi kuntalaiskyselyn ja kuntaorganisaation sisäisen brändityön pohjalta kaksi vaihtoehtoa Muhoksen kunnan visuaaliseksi ilmeeksi, ja kesäkuussa 2020 kuntalaiset pääsivät äänestämään vaihtoehtojen väliltä. Kuntalaiskyselyyn vastauksia tuli yhteensä yli 500. Voittaneessa brändi-ilmeessä keskiössä on Muhoksen bränditunnus eli logo. Ilmettä elävöittävät graafiset ikonit ja laadukkailla valokuvilla on ilmeessä keskeinen rooli. Muhoksen uudet brändikuvat ovat ottaneet muhoslaiset valokuvaajat Sami Mustonen ja Vesa Ranta.

“Brändiuudistuksella halusimme päivittää Muhoksen kunnan ilmeen ja terävöittää ydinviestiämme. Kuntastrategiaamme on kirjattu visio, että Muhos on ekologinen, elinvoimainen ja luonnonläheinen Oulujokilaakson keskus. Jatkossa tulemme brändiviesteissämme entisestään korostamaan tätä”, kertoo Muhoksen kunnanjohtaja Jukka Syvävirta.

Brändiuudistuksen myötä myös Muhoksen kunnan nettisivut on uudistettu. Sivustosta on pyritty tekemään mahdollisimman selkeä ja hyvin kuntalaisia palveleva. Muhoksen kunta haluaa osallistaa kuntalaiset kehittämään uutta nettisivustoa ja antamaan siitä palautetta. Nettisivukyselyyn voi vastata osoitteessa www.muhos.fi/nettisivukysely 22.11.2020 saakka.

Lisätiedot

Jukka Syvävirta
kunnanjohtaja
044 4970 001
jukka.syvavirta@muhos.fi