30.4.2020

Muhos tukee yrittäjiä Manit Muhokselle -kampanjalla


 

Muhos rohkaisee tukemaan paikallisia yrityksiä Manit Muhokselle -kampanjalla poikkeustilan aikana ja sen jälkeen. Monet yrittäjät ovat ahdingossa, kun sovitut työt perutaan eikä myyntiä tule. Muhoksen kunta haluaa nostaa esiin keinoja, joilla ihan tavallinen ihminen pystyy tukemaan yrityksiä kunnan palveluiden säilymisen takaamiseksi. Kevään ja kesän juhlat ovat pitkälti peruuntuneet suurempien juhlallisuuksien osalta, mutta sitäkin tärkeämmäksi nousee juhlittavan muistaminen. Lahjakortti on mieluinen lahja ja verkkokaupassa tai puhelimitse voi ostoksia tilata kotiinsa.

 

Monet muhoslaiset yrittäjät pitävät liiketoimintansa käynnissä tilanteesta huolimatta. Tilanteeseen on löydetty sopeutumiskeinoja kuten take away -kulttuurin markkinointi, verkkokauppaan panostaminen, vastuullinen, tilanteen huomioiva hygienia ja asiakkaiden ohjeistus. Kohdistamalla ostosten ja palveluiden hankinnat paikallisille yrityksille ylläpidämme tuotantoa, palveluita ja taloutta.

 

Vappuaattona lanseerattavan kampanjan leikkimielinen nimi  juontaa aiemmin tunnettuun muhoslaiseen iskulauseeseen “markka Muhokselle”. Kampanjan aikana päästään muun muassa suosittelemaan yrityksiä somessa, vinkkaamaan palveluita tai tuotteita ja osallistumaan lahjakorttiarvontaan. Voit osallistua kampanjaan myös tägäämällä oman julkaisusi #manitmuhokselle ja #tueyrittäjää. 

Kampanjan sivuille pääset tästä:

https://www.muhos.fi/yrittajyys-ja-elinvoima/manitmuhokselle/

Kampanjan toteuttaa Muhoksen kunta yhteistyössä Humanpoliksen markkinointipäällikön Susanna Ukkolan ja Muhoksen Yrittäjien kanssa. Kampanjan visuaalisen ilmeen on suunnitellut sarjakuvataiteilija Esa Holopainen. Kampanjan sivut löytyvät vappuaatosta alkaen Muhoksen kunnan sivuilta, mistä löydät myös paikallisia yrityksiä listattuna kategorioittain. Mikäli yritystäsi ei löydy listalta, ota yhteyttä elinvoimakoordinaattori Asko Lampiseen, 0444970006, asko.lampinen@muhos.fi tai kulttuurituottaja Outi Vitikkaan, 0444970482, outi.vitikka@muhos.fi.