Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Älykäs markkinointi

20.5.2021 klo 10.0014.00

Luvassa on kattava markkinoinnin tapahtuma, jonka aikana pääset tutustumaan moniin tämän päivän markkinoinnin työkaluihin ja ratkaisuihin. Mukana menossa on markkinoinnin ammattilaisia, innostavia tarinoita, verkostoitumista, yrittäjiä Kainuusta ja Pohjois-Pohjanmaalta sekä oppia ja inspiraatiota!

Tapahtumassa tullaan käsittelemään tämän päivän markkinoinnin ratkaisuja useiden eri ammattilaisten avulla. Voit valita itseäsi eniten kiinnostavimmat ratkaisut ja teemat ja osallistua niihin! Tarkista tarkempi ohjelma, jotta et menetä itsellesi oleellisimpia esityksiä!
Huom. kaikkia esityksiä ei tallenneta, vaan ne ovat teidän hyödynnettävissä, jotka osallistuvat tilaisuuteen! Ilmoittautumalla varmistat paikkasi.
Tapahtuman aikana pidetään myös pieniä verkostoitumishetkiä, jolloin teillä on mahdollisuus keskustella toisten alueenne yrittäjien kanssa – tai vaihtoehtoisesti pitää pienet tauot mielenkiintoisten aiheiden välillä. Tapahtumassa on mukana myös alueen yrittäjäjärjestöjä sekä Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus, joka valaisee yritysten kehittämispalveluja, kuinka ja mitä apua yrityksen kehittämiseen saa helposti ja nopeasti – kuulolla kannattaa olla!
Tapahtumaan mahtuu monia asioita ja huikeita tarinoita – muistathan varata itsellesi lounas/pientä purtavaa sekä virkistävää juomaa jaksamisesi varmistamiseksi!
Puhujina tilaisuudessa huikea, Suomen seuratuimpiin olutvaikuttajiin kuuluva, pienpanimon oluentekijä ja ”Tytötkin panee”-sloganista tuttu, energinen Laura Weckström/Brewcats – luvassa on tarinaa sissimarkkinoinnista!
Toisena puhujana tilaisuudessa on mahtava, Diili-ohjelman finalisti, kajaanilaislähtöinen, Suomen reiluin markkinointimies Petri Matero – tiedossa on esitys tunteiden hyödyntämisestä brändäyksessä ja markkinoinnissa.

Mielenkiintoisia tarinoita luvassa!

Ilmoittautuminen ja tapahtuman ohjelma tarkemmin: https://link.webropol.com/ep/alykasmarkkinointi

Tervetuloa inspiroitumaan ja ottamaan selvää tämän päivän yritysten markkinoinnin ratkaisuista!

Tilaisuus on maksuton, mutta edellyttää ilmoittautumisen.

Tiedot

Päivämäärä:
20.5.2021
Aika:
10.00 – 14.00
Pääsylippu
Vapaa pääsy
Tapahtumaluokat:
,
Kotisivu
https://link.webropol.com/ep/alykasmarkkinointi