Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kansainvälinen nallepäivä

27.10.2022 klo 09.0011.00

Tervetuloa viettämään Nallepäivää kirjastolle! Mukana on myös Nalletohtori sekä tietysti ihania nalleja ja nallekirjoja.

27. lokakuuta vietetään kansainvälistä Nallepäivää. Merkkipäivä sai alkunsa vuoden 1902 karhujahdista, johon osallistunut presidentti Theodore Roosevelt kieltäytyi ampumasta pientä karhunpentua. Tapaus sai runsaasti julkisuutta ja pian lelunalleja alettiin kutsua Teddy-karhuiksi presidentin etunimen mukaan. Kansainvälistä nallepäivää vietetään vuosittain Rooseveltin syntymäpäivänä.

Nallepäivän kunniaksi Muhoksen kirjasto kutsuu kaikenkarvaiset nallet omistajineen tervetulleiksi Nallepäivän tapahtumaan torstaina 27.10. klo 9–11 kulttuurikeskuksen Koivu ja tähti -saliin.

Paikalla on Nalletohtori, joka mittaa, punnitsee ja tarvittaessa myös rokottaa nallet. Tohtorille pääsyä odotellessa voi nallejen kanssa siemaista makoisaa mehua ja lueskella odotustilaan kerättyjä nalleaiheisia kirjoja. Jokainen nalleneuvolan asiakas saa tietysti käynnistään myös asiaankuuluvan neuvolakortin.

Tiedot

Päivämäärä:
27.10.2022
Aika:
09.00 – 11.00
Tapahtumaluokat:
,

Järjestäjä

Muhoksen kirjasto

Tapahtumapaikka

Koivu ja Tähti -kulttuurikeskus
Muhostie 2
Muhos, 91500 Suomi
+ Google Map