Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

KONFEST: Romantiikan mestarit – Oulun Konservatorion konsertti

19.4.2024 klo 19.0020.30

KONFEST 2024 MUHOKSELLA 19.4.2024

ROMANTIIKAN MESTARIT:

Romantiikan mestareita Muhoksen Koivu ja tähti -salissa! Franz Lisztin ja Frederic Chopinin pianoteokset lumoavat kuulijan värikkyydellään; Beethovenin ja Brahmsin viulusonaatit pureutuvat kamarimusiikin ytimeen. Oulun konservatorion pianistit Lotta Heikkilä ja Lauriina Pitkänen sekä viulisti Rebekka Lohi yltävät tulkinnoissaan sekä herkkään sävelmaalailuun että huimaan virtuoosisuuteen.

Esiintyjät: Lauriina Pitkänen ja Lotta Heikkilä, piano; Rebekka Lohi, viulu

Mikä on Konfest?

Oulun konservatorion ammattiopiskelijat järjestävät Konfest-festivaaliviikon, joka tuo musiikin monipuoliset värit kaikkien saataville. Ohjelmasta löytyy takuulla jokaiselle jotain: luvassa on esimerkiksi lastenmusiikkia, urkuteoksia, jazz-tunnelmointia, metallimusiikkia ja kaikkea siltä väliltä.

Festivaaliviikon aikana opiskelijat jalkautuvat ympäri Oulun seutua esiintymään erilaisissa ympäristöissä. Esiintymispaikkoina toimivat muun muassa paikalliset ravintolat, ostoskeskukset, oppilaitokset ja palvelutalot. Muhoksella Konservatoriolaiset esiintyvät Koivu & Tähti -salissa.

Festivaalin tarkoituksena on tarjota yleisölle tasokasta elävää musiikkia matalalla kynnyksellä. Konsertit antavat myös opiskelijoille mahdollisuuden suorittaa tutkintoihinsa liittyviä näyttöjä oivallisessa ympäristössä.

”Vauvasta vaariin, kirkosta baariin ja aamusta iltaan.”

KonFest 2024 | Oulun konservatorio | Oulun kaupunki (ouka.fi)

Tervetuloa nauttimaan musiikista!

Tiedot

Päivämäärä:
19.4.2024
Aika:
19.00 – 20.30
Pääsylippu
Vapaa pääsy
Tapahtumaluokat:
,
Kotisivu
https://www.ouka.fi/oulun-konservatorio/konfest-2024

Järjestäjät

Oulun Konservatorio
Muhoksen kulttuuripalvelut

Tapahtumapaikka

Koivu ja Tähti -kulttuurikeskus
Muhostie 2
Muhos, 91500 Suomi
+ Google Map