Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kuurakarnevaali

5.3.2024 klo 11.0014.00

Kivaa tekemistä talvilomatiistaille 5.3.2024 Muhoksen jäähallilla klo 11-14!
Omat luistimet ja luistelukypärät mukaan!

Muhoksen kunnan liikunta-, nuoriso-, ja kulttuuripalvelut järjestävät talviloman tiistaille kivaa tekemistä lapsiperheille! Tapahtuma on maksuton.


OHJELMA

11:00-11:30 Muhoksen jääklubin brändiuudistuksen esittely

Tapahtuma alkaa Muhoksen jääklubin brändiuudistuksen esittelyllä. Näet klubin pelaajien uudet paidat, pääset katsomaan Sami Mustosen klubille kuvaaman upean brändivideon!

11:30-12:30 Jäädisco & naamiaiset

Kuurakarnevaaliin voit ottaa mukaan omat luistimet, ja kivan naamiaisasun, jossa pystyt luistelemaan. Parhaat puvut palkitaan! Luvassa on monta pukukategoriaa, joiden pukukilpailuun osallistut vain pukeutumalla kivaan naamiaisasuun! Jäähallin jää valaistaan tunnelmallisilla discovaloilla, ja paikalla on kunnan oma musiikkimestari DJ-Heikki-Mario soittamassa mukavia kappaleita.

12:30-14:00 Pellepariskunta Nelli ja Niilo

Pellepariskunta Nelli ja Niilo ilahduttavat lapsia Jäähallilla! Heillä on mukanaan Ratasponit Suklaa ja Valkosuklaa, jotka ovat melkein kuin oikeat ponit, joiden selässä lapset voivat käydä istumassa. Poneilla ratsastamiseen ei ole ikä eikä painorajoitusta. Lisäksi Nellilla ja Niilolla on mukanaan Taikahaavi, josta saattaa ilmestyä lumoavan herkullisia loitsuja!

LISÄKSI

11-14 Jääluola & lumiaiheista askartelua

Jäähalille on ilmestynyt mystinen jääluola, jossa asustaa Kuurakeiju. Jääluolassa pääset askartelemaan lumihiutaleen, tai useammankin!

11-14 Pelejä ja leikkejä

Paikalla on myös välineet Bocciaan, sisäcurlingiin, pöytäkeilaukseen sekä Angry Birds -peli! Ulkojäällä voit kokeilla mailallisia pelejä, ja paikalla on myös kelkkakiekot ja laukaisututka! MLL:n leikkipyörä ja muuta pientä mukavaa.

11-14 Purtavaa!

Pihalle kurvaa myös Terwa Food Truck, josta voi ostaa herkullista katuruokaa. Jääklubin pihakahviosta saat makkarat ja mehut, ja jääklubin kahviosta sisätiloista voit käydä hörppäämässä nimestään huolimatta lämmittävän kuurakaakaon! Huom. tarjoilut ovat maksullisia. 

Seuraa Muhoksen kuntaa, Muhoksen liikuntapalveluita ja Muhoksen nuokkaria Somessa ja seuraa Nuokkarin Nalle Vaan -nallen valmistautumista Kuurakarnevaaleihin!

@muhoksenkunta @muhoksennuokkari @muhoksenliikuntapalvelut

Tervetuloa nauttimaan talvisesta tekemisestä!

Mukana järjestämässä Kuurakarnevaalia ovat:
Muhoksen kunnan nuoriso-, liikunta- ja kulttuuripalvelut
Mannerheimin Lastensuojeluliiton Muhoksen yhdistys ry
Mannerheimin lastensuojeluliiton Pohjois-Pohjanmaan piiri
Suomen Vammaisurheilu ja —liikunta VAU ry
Muhoksen Pelastakaa Lapset ry
Muhoksen Jääklubi
Muhoksen Vinkkeli
4H Muhos

 

 

 

Järjestäjät

Muhoksen kunnan nuorisopalvelut
Muhoksen 4H-yhdistys
Muhoksen kulttuuripalvelut
Muhoksen kunnan liikuntapalvelut
Pelastakaa lapset ry
MLL:n Muhoksen yhdistys ry
Vinkkeli
Muhoksen Jääklubi