Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Leena Oikarinen – Tunne Yhteys

1.10.2022 klo 08.0027.10.2022 klo 16.00

”Ihmiselle aito yhteys itseen ja muihin on onnellisuuden edellytys. Valokuvaajana minua on aina kiehtonut  tuon yhteyden tallentaminen ja se on ollut yksi tärkeimmistä missioistani kuvaajana.

”Yhteys on maailman kauneinta – Saa tuntea, että se mitä on, on riittävää. Yhteys voi olla pelottavaa, sillä meillä ei ole takeita kelpaammeko toiselle.  Yhteyttä voi kokea myös yksin. Eräs kauneimpia yhteyden muotoja onkin olla yhteydessä itseensä.  Yhteyttä voi kokea myös luonnossa ja eläinten kanssa.” (Eevi Minkkinen)

Yhteys ei ole itsestään selvää. Näyttely on lempeä kannanotto vallalla olevan kiireen ja suorittamisen kulttuuria vastaan, joka on yksi mielen ja kehon yhteyttä katkaiseva tekijä. Yhteyden puutetta voivat aiheuttaa myös turvattomat kiintymyssuhdemallit, jotka ylisukupolvisena ilmiönä sotien jälkeen ovat  Suomessa edelleen vaikuttamassa vuorovaikutussuhteisiin sekä  suhteeseen, mikä ihmisellä on itseensä.

Näyttelyn tarkoituksena on herättää halua yhteyden vahvistamiseen. Näyttelyn kuvissa on nähtävissä ihmisen elinkaari ja kuvat havainnollistavat, miten yhteys kantaa meitä kaiken ikäisinä.

Näyttelyn materiaali koostuu vuosilta 2016-2022 nuorten ja aikuisten kanssa yhdessä tehdyistä voimauttavan valokuvauksen projekteista,  sekä muista vuosien varrella tehdyistä kuvauksista. Olen kiitollinen kaikille kuvien malleille, jotka mahdollistivat tämän näyttelyn syntymisen.”

– Leena Oikarinen

Näyttely avoinna:
Ma-ke klo 8-19
To klo 8-16
Pe klo 8-19
La klo 11-14

 

Tiedot

Alkaa
1.10.2022 klo 08.00
Loppuu
27.10.2022 klo 16.00
Tapahtumaluokat:
,

Järjestäjä

Muhoksen kulttuuripalvelut

Tapahtumapaikka

Koivu ja Tähti -kulttuurikeskus
Muhostie 2
Muhos, 91500 Suomi
+ Google Map