Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

(Lii)kuntavaalipaneeli Muhos

3.6.2021 klo 18.0020.00

Kesän kuntavaalit lähestyvät. Vaaleissa valitaan päättäjät, jotka pääsevät vaikuttamaan kuntiensa tulevaisuuteen, ja osana sitä liikunnan ja harrastamisen edistämiseen. Ne ovat kuntalaisille tärkeitä asioita, mutta myös keskeisiä hyvinvoinnin rakennusosia, joiden merkitys kunnissa kasvaa tulevan soteuudistuksen myötä.

Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry järjestää yhdessä Yhdistyksistä hyvinvointia -hankkeen kanssa alueellaan 10 paikallista vaalipaneelia 18.5.-3.6. Olemme kutsuneet jokaiseen tilaisuuteen yhden edustajan suurimmista puolueista / kunnan valtuustoryhmistä.

Paneelitilaisuuksien puheenjohtajana toimii PoPLin aluejohtaja Esko Hassinen. Paneeleissa käsittelemme mm. kuntalaisten hyvinvointia ja liikunnan roolia hyvinvoinnin osatekijänä sekä yhdistysten, urheiluseurojen ja kunnan välistä yhteistyötä.

Tilaisuudet toteutetaan koronaturvallisesti etäyhteydellä (Teams). Yleisöllä on mahdollisuus seurata paneeleja ja esittää myös paneelissa ehdokkaille kysymyksiä illan teemoista.
Lisätiedot, mukaan ilmoittautuneet panelistit ja sähköinen linkki tapahtumaan osoitteessa: www.popli.fi/kuntavaalipaneelit

Tiedot

Päivämäärä:
3.6.2021
Aika:
18.00 – 20.00
Pääsylippu
Vapaa pääsy
Tapahtumaluokat:
, , , ,
Kotisivu
www.popli.fi/kuntavaalipaneelit

Järjestäjä

Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu
Phone
0503687456
Email
mikko.mannisto@popli.fi
View Järjestäjä Website

Tapahtumapaikka

verkossa