Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Muhoksen nuorisoteatteri esittää: IHAN VAAN LÄPÄLLÄ!

20.5.2022 klo 18.0019.00

Muhoksen nuorisoteatterin tämän kevään näytelmä on nimeltään Ihan vaan läpällä! Esiintyjinä on yhdeksän 13-17 vuotiasta muhoslaista nuorta, jotka ovat harjoitelleet näytelmää Oulujoki-Opiston kurssina. Näytelmän aihetta ja toteutusta on ideoitu talven aikana yhdessä ryhmän kanssa.
Ihan vaan läpällä! kertoo koululuokasta, jossa yhteishenki on toiveajattelua jos edes sitä. Nuoret keittävät päivittäin draamaa, jossa ei sanoja tai sieluja säästellä. Yksi tapahtumaketju on jättänyt luokkalaiset vereslihalle eikä aikuisetkaan ota tolkkua missä mennään. Tästä syystä luokka pakataan bussiin ja viedään viikonloppuleirille, jossa heidän on tarkoitus ryhmäytyä. Tilanne karkaa kuitenkin tuttuun tapaan käsistä ja johtaa tilanteeseen, josta kukaan ei enää selviä selittelemällä.
Tarinansa muodossa näytelmä käsittelee kaverisuhteita. Juoruilua ja pahan levittämistä, myös netissä, sekä niiden seuraamuksia. Näytelmä esittää tuskallisen kysymyksen siitä mitä on elää ja opiskella päivästä toiseen huonossa, kiusaamisen, pelon ja valheiden sävyttämässä ilmapiirissä. Näytelmä päättyy hyvin ja nuorille löytyy totuuden ja tosiasioiden tunnustamisen kautta tie kaveruuteen ja jopa ystävyyteen.
Näytelmän on tuottanut Oulujoki-Opisto ja Villateatteriyhdistys.
Käsikirjoitus ja ohjaus: Maikki Hauru
Valosuunnittelu: Jari Haavikko
Esitykset Koivu ja Tähti- salissa.
Yleisöesitykset
pe 20.5. klo 18
la 21.5. klo 18
Liput: Kirjastokahvila Joviaali
Aikuiset 7 €, alle 18-vuotiaat 3 €
Ikärajasuositus 13 v.

Tiedot

Päivämäärä:
20.5.2022
Aika:
18.00 – 19.00
Pääsylippu
7 €
Tapahtumaluokat:
,

Järjestäjät

Villateatteri
Oulujoki-Opisto

Tapahtumapaikka

Koivu ja Tähti -kulttuurikeskus
Muhostie 2
Muhos, 91500 Suomi
+ Google Map