Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Puhelias Elias – musiikkinäytelmä

3.9.2022 klo 13.0013.30

Pohjoinen oopperakomppania esittää: Puhelias Elias

Elias on yleensä puhelias, mutta nyt sanat ovat kadoksissa vanhempien eron jälkeen. Kahdessa kodissa asuminen, ekaluokan alkaminen ja muut uudet asiat, kuten koulun säännöt, saavat Eliaksen vaitonaiseksi. Koulupäivän aikana Elias pohtii veden alla asuvia ihmisiä, yhdyskuntalintuja, mummulan honkapuuta, vanhustentaloa, satamaa ja kesää, jolloin ei oltu vielä erottu. Ja tietenkin parasta ystävää Priitiä, joka saa Eliaksen aina puheliaaksi. Onneksi on punainen lanka, joka yhdistää erossa olevat ystävykset.

Puhelias Elias -musiikkinäytelmä avaa kauniisti lasten kokemusmaailmaa perheiden monimuotoistumisen keskellä. Esitys perustuu Essi Kummun samannimiseen lastenkirjaan, joka oli Finlandia-palkintoehdokkaana vuonna 2012. Esityksen kesto on n. 30 min, ja se on suunnattu erityisesti 4–10-vuotiaille sekä heidän vanhemmilleen. Teos on saanut tukea Taiteen edistämiskeskukselta ja Suomen Kulttuurirahastolta.

Puhelias Elias on Muhoksella osa Koivu ja Tähti -päivien, 2.-4.9., ohjelmistoa.

Työryhmä:
Elias — Antti Annola / Priit — Anne-Mari Kanniainen / Käsikirjoitus & ohjaus — Jenni Kinnunen / Sävellys — Anne-Mari Kanniainen / Äänisuunnittelu — Joona Hiltunen / Puvustus — Johanna Pelkonen / Lavastus — Jenni Kinnunen, Johanna Pelkonen ja työryhmä / Valokuvat — Maiju Pohjanheimo / Graafinen suunnittelu — Pekka Pohjanheimo

Lauantaina 3.9. klo 13
Koivu ja Tähti -kulttuurikeskuksella
Liput 10 € Kirjastokahvila Joviaalista ennakkoon ja ennen tapahtumaa

Tiedot

Päivämäärä:
3.9.2022
Aika:
13.00 – 13.30
Tapahtumaluokat:
, ,

Järjestäjä

Muhoksen kulttuuripalvelut

Tapahtumapaikka

Koivu ja Tähti -kulttuurikeskus
Muhostie 2
Muhos, 91500 Suomi
+ Google Map