Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

TUTUSTU HEVOSEEN -kurssi (aikuisille)

30.5.2022 klo 08.0017.00

Haluaisitko tutustua hevoseen? Jos hevoset kiehtovat sinua ja haluaisit tutustua turvallisesti hevoseen eläimenä ja yksilönä, tämä kurssi on tarkoitettu sinulle. Voit olla myös ratsastuksen harrastaja, joka haluaa lisätä ymmärrystään hevosen käyttäytymisestä ja käsittelystä.

Hevoset antautuvat vuorovaikutukseen kanssamme, jos me osaamme pysähtyä olemaan läsnä. Ja kun pysähdymme hengittämään samaa ilmaa ison saaliseläimen kanssa, olemisemme terävöityy ja saatamme tiedostaa itsestämme eri asioita kuin ennen. Kohtaaminen hevosen kanssa nostaa tyypillisesti esiin pelkoja ja epävarmuutta. Kurssilla opettelemmekin mm. oman tilan ja omien rajojen ilmaisemista suhteessa hevoseen sekä kunnioittavaa kohtaamista. Opit mm. sanomaan vapaana olevalle hevoselle, että sen pitää väistää sinua. Kurssilla käydään läpi hevosen lajityypillistä käyttäytymistä sekä tekniikoita, miten luoda rauhaa, keskittymistä ja luottamusta vuorovaikutustilanteisiin. Aikaisempaa hevoskokemusta ei tarvita. Kurssi on tarkoitettu aikuisille.

Kurssin opettajana toimii Karho-ojan karjatilan emäntä, FM Anna Saari, jolla on pitkä kokemus eläinten ja erityisesti hevosten käsittelystä sekä opetustyöstä. Kurssi toteutetaan yhteistyössä Karho-ojan karjatilan hevosten kanssa. Niillä kaikilla on oma tarinansa, josta voimme oppia.

Kurssi on la 23.7.2022 klo 12—16 Karho-ojan karjatilalla, Suokyläntie 511.

Kurssin hinta on 120 €, josta varausmaksu 20 € maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Kurssimaksu sisältää kahvit.

Ilmoittautuminen: valitse verkkokaupassa (www.karho-oja.com) ostoskoriin kurssin varausmaksu ja maksa se. Ilmoitathan ruoka-ainerajoitteet tilauksen kohdassa ”Lisätietoja”. Varausmaksu palautetaan kurssin peruuntuessa. Maksa loput 100 € kurssimaksusta kurssin alkuun mennessä.

Kurssille otetaan kymmenen henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssi järjestetään ulkona, joten varaudu säänmukaisella varustuksella. Ota riittävästi lämmintä vaatetta mukaan.

Tiedot

Päivämäärä:
30.5.2022
Aika:
08.00 – 17.00
Pääsylippu
120 €
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia
Kotisivu
https://www.karho-oja.com/category/4/hevoskurssit

Järjestäjä

Karho-ojan karjatila Oy / Anna Saari
Phone
0505728571
Email
anna.saari@karho-oja.com
View Järjestäjä Website

Tapahtumapaikka

Karho-ojan karjatila Oy
Suokyläntie 511
Muhos, 91500
+ Google Map
Phone
0505728571
View Tapahtumapaikka Website