15.5.2024

Kirkkosaari-ilta kutsuu muhoslaiset osallistumaan

Kehittyvän Kirkkosaaren kaavoitusprosessissa ollaan siinä vaiheessa, että nyt on aika alkaa suunnitella ja kehittää alueen vapaa-ajanmahdollisuuksia. Muhoksen kunta järjestää tiistaina 28.5.2024 kuntalaisille avoimen Kirkkosaari-illan, jossa ideoidaan ilman rajoja ja rajoituksia Kirkkosaaren alueelle virkistykseen, kulttuuriin ja elinkeinoon liittyviä toimintoja.

Millaisia yrityksiä Kirkkosaareen kaivataan? Millaisia virkistysmahdollisuuksia toivotaan venesataman alueelle? Toivoisitko alueelle enemmän julkista taidetta, kulttuuria tai tapahtumia koettavaksi? Muun muassa näihin kysymyksiin mietitään vastauksia Kirkkosaari-illan aikana. Työpajapohjaisessa illassa paikalla on Muhoksen kunnan edustus teknisistä palveluista, elinkeinopalveluista, vapaa-aika- ja kulttuuripalveluista ja viestinnästä sekä Kirkkosaaren asemakaavan suunnittelusta vastaavan arkkitehtitoimisto Lukkaroisen edustaja.

“Yhteisöllisyys on osa kunnan visiota ja strategia sisältää aktiiviset ja osallistuvat kuntalaiset. Kirkkosaari on Muhoksen keskeinen virkistysalue, joten on tärkeää kuulla kuntalaisilta, mitä toimintoja he sinne haluavat. Tavoitteena on kehittää Kirkkosaarta myös elinkeinojen näkökulmasta, jotta pystytään palvelemaan niin alueen asukkaita kuin kauempaakin tulevia vierailijoita”, kertoo tekninen johtaja Mikko Kari.

Kirkkosaari-ilta järjestetään Koivu ja Tähti -kulttuurikeskuksen aulassa tiistaina 28.5.2024 klo 18.00-20.00. Tilaisuudessa on tarjolla pullakahvit.

Lisätiedot

Mikko Kari
Tekninen johtaja
044 4970 308
mikko.kari@muhos.fi