15.3.2023

Koivu ja Tähti -kulttuurikeskuksen korjaus- ja muutostyöt 2023-2024: Päivitetty 4.6.2024

Päivitys 4.6.2024

3.6. alkaen uusittu kirjastosali ja lehtienlukusali avataan asiakkaille. Kirjaston asiakaspalvelu on kesän ajan avoinna nykyisin aukioloajoin. Kirjaston aukioloajat löytyvät kirjaston kotisivulta muhos.fi/kirjasto. 4.6.–14.6. kirjasto ja lukusali ovat avoinna klo 9 alkaen itsepalveluna ennen asiakaspalvelun avaamista. Itsepalveluaikana asiakkaiden käytössä on lainausautomaatti sekä uusi palautusautomaatti.

Kaikilla 3.6. alkaen lainatuilla lainoilla on normaalit laina-ajat ja varaukset voi jälleen noutaa itse ja lainata automaatilla. Kevään ajan Muhoksen kirjaston omalle aineistolle on remontin ja supistetun toiminnan vuoksi saanut normaalia pidemmän laina-ajan 15.8. saakka.

17.6. avataan kirjaston uusi lasten- ja nuortenosasto nykyisessä väistötilassa. Kesäkuun alkupuolella lasten- ja nuortenosasto on kiinni. Kirjastosalin puolella on esillä pieni määrä kuvakirjoja ja lasten- ja nuorten uutuuskirjoja.

17.6. kirjastossa otetaan käyttöön omatoimikirjasto. Omatoimikirjasto avataan ma–su klo 8.00 ja sulkeutuu ma–to klo 21.00 ja pe–su 18.00. Omatoimikirjastoon pääsee sisälle kirjastokortilla ja PIN-koodilla. Kirjaston asiakaspalveluaikoina ovet ovat kaikille avoinna eikä kirjastoon tarvitse erikseen kirjautua. 3.6.–14.6. asiakkailla on mahdollisuus henkilökunnan opastamina tutustua ja harjoitella omatoimikirjaston käyttöä aamupäivisin ja kirjaston sulkemisaikaan.

Auditoriossa uusitaan kesän aikana sähkövetoja ja tietoliikenneyhteyksiä. Lisämääräraha mm. mikserin (entinen meni keväällä rikki), näyttämöverhon, tekniikan ohjauksen sekä Kotiseutuhuoneen tekniikan hankintoihin käsitellään toukokuun aikana kunnanhallituksessa sekä kunnanvaltuustossa. Auditorio on pääasiassa käytettävissä normaalisti korjaustoimenpiteiden aikana.

Kulttuurikeskuksen avajaisviikko on 26.8.–31.8.

Kotiseutuhuone on käytettävissä ja varattavissa 2.5. alkaen.

Pihatyöt ja terassit valmistuvat heinäkuun alkuun mennessä.

Pahoittelemme remontista aiheutuvia muutoksia ja häiriötä.

Alla kulttuurikeskuksen muutostöiden vaiheistuskaavio, jossa esitetään on uudistustöiden suuntaa antava aikataulu. Uudistus- ja korjaustöiden arvioidaan valmistuvan syyskuussa 2024. Uudistustöiden muuttuvan luonteen vuoksi vaiheiden järjestys on muutostöiden aikana muuttunut. Tällä hetkellä Kulttuurikeskuksen sisätiloissa ei tehdä muutostöitä, vaan työmaa on siirtynyt ulos terassi- ja pihatöiden myötä.

Lisätiedot

Outi Vitikka
Oulujoki-Opiston vs. rehtori, vs. kulttuurijohtaja
044 4970 010

Anna-Elina Häkkilä
kirjastotoimenjohtaja
044 4970 410

Jaakko Männikkö
kiinteistöpäällikkö
044 4970 311