2.10.2023

Maatalousyrittäjien vuosilomahaku vuodelle 2024

Maatalousyrittäjien vuosilomien haku vuodelle 2024 on nyt käynnissä. Hakuaika päättyy 17.10.2023.

Vuosilomien haku tehdään sähköisesti Lomitusnetissä, ja samalla voit hakea sekä vuosilomaa että tuettua maksullista lomitusta. Lomitusnetin löydät Melan asiointipalvelusta, jonne voit kirjautua henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai varmennekortilla.

Linkki Lomitusnettiin

Tarkasta hakemusta tehdessäsi, että tilasi tiedot, erityisesti kotieläintiedot ja tehtäväosuudet ovat ajan tasalla. Kirjaa hakemuksen tekemisen jälkeen myös vuoden 2024 lomituspyynnöt Lomitusnetti-ohjelman kautta.

Lisätietoja: Pohjois-Suomen lomituspalvelut/asiakaspalvelu 08 5587 0400 tai lomitus@muhos.fi.

Turkistuottajan oikeutta lomituspalveluihin vuonna 2024 on haettava kirjallisesti 31.10.2023 mennessä. Lomakkeet ovat tulostettavissa/täytettävissä myös Melan nettisivuilla.

Linkki Melan sivuille

Tulostakaa, allekirjoittakaa ja toimittakaa täytetty lomake osoitteeseen:
Pohjois-Suomen lomituspalvelut
PL 39
91501 MUHOS

tai sähköpostilla osoitteeseen lomitus@muhos.fi.

Ilmoittakaa lomakkeella, käytetäänkö tilallanne paikallisyksikön palveluja vai järjestättekö lomituksenne itse. Ilmoittakaa myös, haetteko oikeutta maksullisen lisävapaan käyttämiseen. Lisävapaaoikeuden hakeminen ei velvoita sen käyttöön. Täyttäkää lomake huolellisesti yhdessä muiden samalta turkistilalta lomitusoikeutta hakevien yrittäjien kanssa.