23.9.2021

Muhokselle haetaan elinkeinopäällikköä

Humanpolis Oy on Muhoksen, Vaalan ja Utajärven kuntien aluekehitysyhtiö. Humanpolis koordinoi ja kehittää Rokua UNESCO Global Geopark alueen matkailua, markkinointia ja elinvoimaa. Kehitämme vetovoimaista toimintaympäristöä niin yrityksille, asukkaille kuin vapaa-ajan asukkaille ja matkailijoillekin.
 
Vahvistamme henkilöstöämme uudella elinkeinopäälliköllä. Elinkeinopäällikkö vastaa ensisijaisesti Muhoksen kunnan elinkeinotoiminnan tavoitteiden saavuttamisesta vahvistamalla yrityksiä ja toimintaympäristöä yhdessä alueen toimijoiden kanssa.

Elinkeinopäällikön tehtäviin kuuluu Muhoksen kunnan elinkeinotoiminnan ja yritysten yhteistyön kehittäminen ja koordinointi sekä paikallisen yrityskentän tukeminen. Tehtävät painottuvat yritysten kehittämistarpeiden tunnistamiseen ja edistämiseen sekä uusien yritysten ja investointien sijoittumiseen alueelle. Elinkeinopäällikön tehtäviin liittyy myös yritysten rahoitus- ja investointineuvontaa, aluemarkkinoinnin toimenpiteitä sekä hanke- ja verkostoyhteistyötä. Muhoksen kunnan kehittämistyön lisäksi elinkeinopäällikkö osallistuu elinkeinojen kehittämistyöhön Humanpoliksen muilla toiminta-alueilla yhdessä Vaalan elinkeinopäällikön, alueellisen elinkeinotiimin ja sidosryhmien kanssa.
 
Edellytämme hakijalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Toivomme, että sinulla on myös aikaisempaa tuloksellista kokemusta yrittäjyydestä, yrittäjäyhteistyöstä tai yritysneuvonnasta. Tehtäviin valittavilta odotamme vahvaa liiketalouden osaamista sekä digitaalisten markkinointikanavien ja työkalujen hallintaa. Eduksi tehtävässä katsotaan markkinointi- ja viestintäosaaminen sekä hankeosaaminen.
 
Ulospäinsuuntautuva asenne ja strateginen kehittäminen sekä innostus tehdä kanssamme Oulujokilaaksosta entistäkin parempi, ihmislähtöisempi ja vuorovaikutteisempi ovat piirteitä, jotka auttavat tehtävän hoitamisessa. Arvostamme taitoa kohdata ihmisiä, paineensieto- ja yhteistyökykyä, kokemusta projektinhallinnasta sekä kiinnostusta yhteiskunnallisiin asioihin.
 
Tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Työ alkaa 1.11.2021 tai sopimuksen mukaan. Vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen ja ansioluettelo toimitetaan osoitteeseen: mikko.kiuttu@humanpolis.fi sunnuntaihin 10.10.2021 klo 18 mennessä.
 
Tiedustelut puhelimella arkisin klo 8-16 välillä, muina aikoina yhteydenotot sähköpostitse.

Yhteystiedot

Mikko Kiuttu
Va. toimitusjohtaja (30.9. saakka)
puh. 040 172 7513
mikko.kiuttu@humanpolis.fi
 
Vesa Krökki
Toimitusjohtaja
puh. 050 550 8513
vesa.krokki@humanpolis.fi