24.9.2021

Vanhustenviikolla 4.-10.10. runsaasti ohjelmaa

Valtakunnallisella vanhustenviikolla 4.-10.10.2021 myös Muhoksella tapahtuu. Tänä vuonna vanhustenviikon teemana on “Luonto antaa voimaa”, ja Muhosten tapahtumissa on otettu teema huomioon järjestämällä aktiviteetteja myös ulkona.

Viikko käynnistyy maanantaina 4.10. avajaisilla Koivu ja Tähti -kulttuurikeskuksessa. Ohjelmassa on musiikkia, puheita sekä mahdollisuus tutustua senioritanssiin. Saman päivän aikana kulttuurikeskuksella voi opastettuna tutustua siellä olevaan Rokua Geoparkin pysyväisnäyttelyyn ja esittää toiveensa kunnan järjestämästä liikuntatoiminnasta.

Tiistaina 5.10. vietetään SeniorSurf-päivää, jonka tarkoituksena on rohkaista ikäihmisiä tutustumaan tietotekniikan suomiin mahdollisuuksiin. Tällöin kirjastolla järjestetään opastusta verkkokirjaston ja e-kirjaston sekä Osuuspankin verkkopankin ja mobiilisovelluksen käyttöön, ja Tervareitti tarjoaa opastusta digilehden käyttöön. Päivän aikana tarjolla on myös jumppaa työväentalon pihalla ja Isä-elokuvanäytös kulttuurikeskuksessa.

Keskiviikkona 6.10. Muhoksen seurakunnan diakonit ovat paikalla kulttuurikeskuksen aulassa kertomassa seurakunnan diakoniapalveluista ja kerhoista. Torstaina 7.10. kunnan liikunnanohjaaja opastaa Tähtiareenan lähiliikuntapaikalla yläkoulun pihalla ulkokuntosalin laitteiden käytössä. Vanhustenviikko huipentuu sunnuntaina 10.10. Muhoksen kirkossa järjestettävään vanhustenviikon messuun.

Vanhustenviikon tarkempi aikataulu on katsottavissa Muhoksen vanhustenviikon esitteestä, joita on jaossa kunnanviraston asiointipisteessä, Päiväkeskuksessa, uimahallilla, kirjastolla sekä kirjastokahvila Joviaalissa. Tapahtumat löytyvät myös kunnan nettisivujen tapahtumakalenterista.

Lisätiedot

Minna Kärkkäinen
Oulujoki-Opiston rehtori, kulttuurivastaava
044 4970 010
minna.karkkainen@muhos.fi