4.4.2024

Vaihda kunnan paperiset laskut sähköisiksi

Ota käyttöön huoleton ja turvallinen e-lasku

Muhoksen kunta haluaa toimia vastuullisesti ja pyrkii vähentämään paperisten laskujen lähettämistä. Kannustammekin asiakkaita vaihtamaan paperiset laskut helppokäyttöiseen sähköiseen laskuun.

Sähköisen laskun eli e-laskun käyttö on turvallista ja nopeaa. Voit vaihtaa paperisen laskun helposti e-laskuun omassa verkkopankissasi.

Kun e-lasku saapuu sinulle, on se tarkastamisen ja vahvistamisen jälkeen jo hoidettu. E-laskun käyttö helpottaa arkea usealla tavalla, sillä laskut saapuvat aina ajallaan ja löytyvät yhdestä paikasta. Lisäksi e-laskun käyttö on turvallista, koska laskun tiedot ovat valmiiksi oikein. Saat e-laskun käyttöösi seuraavasti:

  1. Tee e-laskusopimus omassa verkko- tai mobiilipankissasi. Kirjaudu verkkopankkiisi ja etsi valikoista kohta ”E-laskut”, ”E-laskusopimukset” tai ”Tilaa ja hallitse e-laskuja”.
  2. Hae haluamasi laskuttaja nimellä ja valitse se laskuttajaksi. Täytä verkkopankkisi pyytämät laskun maksamiseen liittyvät tiedot. Tarvittavat tiedot löydät saamaltasi paperilaskulta.
  3. Tämän jälkeen saat laskut jatkossa suoraan verkkopankkiisi. Ilmoitus e-laskusta näkyy verkkopankkisi etusivulla tai mobiilipankin sisääntulonäkymässä.
  4. Tarkista laskun sisältö ja hyväksy se eräpäivään mennessä. Jos valitsit automaattisen veloituksen, ei sinun tarvitse tehdä mitään.

Lisätiedot

Sanna Tuomikoski
Taloussihteeri
044 4970 105
sanna.tuomikoski@muhos.fi