Avoimet työpaikat

 • kirjoittanut Anna Happo
  Julkaistu 11.9.2020Päivitetty 26.11.2020 (sosiaali- ja terveyspalvelut) Tilannekuva 25.11.2020 Pohjois-Pohjanmaan alueellinen koordinaatiotyöryhmä on todennut 24.11.2020 pidetyssä kokouksessaan, että epidemia on siirtynyt alueella kiihtymisvaiheeseen. Tartuntamäärien kasvu keskittyy Ouluun, mutta koko PPSHP:n alueella […] The post Muhoksen kunnan korona­virus­tiedote appeared first on Muhoksen kunta.
 • kirjoittanut Anna Happo
  Kausi-influenssarokotukset käynnistyvät perjantaina 16.11.2020. Rokotukset annetaan Muhoksen terveysasemalla aikuisneuvolan tiloissa, os. Puhakantie 16. Rokotuspäivät on jaoteltu asiakkaan sukunimen alkukirjaimen mukaan, jotta vältetään ruuhkia odotustilanteissa. Perjantai 20.11. klo 10-18: Asiakkaat, joiden […] The post Kausi-influenssarokotukset 16.-28.11.2020 appeared first on Muhoksen kunta.
 • kirjoittanut Anna Happo
  Vuoden 2021 alusta alkaen TE-toimistojen tehtäviä siirretään asiakkaan oman kotikunnan hoidettavaksi. Tätä muutosta kutsutaan työllisyyden kuntakokeiluksi. Oulun seudun kuntalaisilta halutaan nyt kuulla mielipiteitä työllisyyspalveluiden tarjoamisesta lyhyessä verkkokyselyssä, joka löytyy osoitteesta […] The post Kysely työllisyyspalveluiden tarjoamisesta appeared first on Muhoksen kunta.
 • kirjoittanut Anna Happo
  Muhoksen kunta on julkistanut uuden brändinsä. Uuden brändin myötä kunnan visuaalinen ilme, logo ja nettisivut mukaan lukien, on kokenut muodonmuutoksen. Yhteistyökumppanina brändiuudistusta toteuttamassa on ollut markkinointitoimisto Avidly. Brändin uudistaminen aloitettiin […] The post Muhoksen kunnan uusi brändi on julkaistu appeared first on Muhoksen kunta.
 • kirjoittanut Anna Happo
  Muhoksen kunnanhallitus on tutustunut kunnanjohtajan virasta kiinnostuneiden hakemuksiin, ja on 2.11.2020 kokouksessaan päättänyt kutsua haastatteluun seuraavat henkilöt:– Heikki Aalto– Outi Ervasti– Antti Mulari– Teemu Räihä– Jussi Rämet ja– Anne Sormunen. […] The post Uuden kunnanjohtajan valinta etenee appeared first on Muhoksen kunta.