Avoimet työpaikat

  • Muhoksen vammaispalveluissa on tarjolla kesäsijaisuuksia kehitysvammaisten Ryhmäkodissa.Tarvitsemme ammattitaitoiseen joukkoomme lähihoitajia ja sosionomeja. Voit olla kokenut konkari tai alan opiskelija. Ryhmäkodissa ohjaajat työskentelevät kolmivuorotyössä. Edellytämme hakijoilta tehtävään sopivaa koulutusta tai alan opiskelua (esim. lähihoitajan tutkinto tai vastaava sosiaali- ja terveysalan tutkinto). Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Arvostamme monipuolista osaamista, asiakaslähtöisyyttä ja kuntouttavaa työotetta. Hoitoalan […]
  • Haemme Neuvontatien palveluasuntoon (Matin- ja Laurinkoti) lähihoitajaa vakinaiseen työsuhteeseen 1.9.2021 alkaen. Työ alkaa määräaikaisena 1.5.2021 alkaen. Työ on luonteeltaan kolmevuorotyötä. Hakijalta edellytetään lähihoitajan tutkintoa ja työkokemusta lähihoitajan tehtävistä. Arvostamme yhteistyökykyä, kykyä toimia moniammatillisen tiimin jäsenenä sekä oma-aloitteisuutta ja kykyä työskennellä itsenäisesti.
  • Kartoittajan tehtävänä on toimia itsenäisesti Muhoksen kunnan mittaustehtävissä. Työtehtäviä ovat kartta-aineiston ylläpito, kaavoitusmittaukset, rakennusvalvontamittaukset, asemapiirrosten piirtäminen, katu- ja tiemittaukset, sadevesi-, jätevesi- ja vesijohtokarttojen mittaukset ja merkitsemiset sekä mahdolliset muut mittaukset ja merkinnät.Koulutusvaatimus: Tehtävään soveltuva kartoittajan ammattitutkinto.Työpiste on kunnan varikko.
  • Puhtaanapitotyöntekijän tehtävänä on kunnan yleisten alueiden käsin tehtävät puhtaanapitotyöt. Työhön kuuluu kesätyöhön tulevien koululaisten työnjohtajana toimiminen. Työ on kausiluonteista ja ajoittuu lumettomaan vuodenaikaan.Työalueeseen kuuluvat kunnan taajama-alueilla olevat yleiset alueet ja niiden kohdilla olevat kadut ja kevyenliikenteenväylät, tori, muistomerkkien alueet, leikkipuistot 21 kpl, liikennepuisto, koirapuisto, hoidetut viheralueet, pysäköintialueet sekä uimapaikat 5 kpl ja venevalkamat.Työhön kuuluu mm. […]
  • Haemme lähihoitajia kesäsijaisiksi kotihoitoon ja tehostettuun palveluasumiseen. Kotihoidon työ on luonteeltaan kaksivuorotyötä ja se toteutetaan asiakkaan kotona. Palveluasunnoilla työ on kolmevuorotyötä. Hakijalta edellytetään lähihoitajan tutkintoa ja työkokemusta lähihoitajan tehtävistä. Myös loppuvaiheen opistelijat huomioidaan. Arvostamme yhteistyökykyä, kykyä toimia moniammatillisen tiimin jäsenenä sekä oma-aloitteisuutta ja kykyä työskennellä itsenäisesti.