2.8.2024

Kirjastolla siirrytään syysaukioloaikoihin 12.8.

Muhoksen kirjaston asiakaspalvelun aukioloajat muuttuvat maanantaina 12.8.2024. Jatkossa kirjaston asiakaspalvelu on avoinna arkisin seuraavasti:

ma–to 12–19
pe 12–17

31.8.2024 alkaen asiakaspalvelu on avoinna myös lauantaisin klo 12–16. Ajankohtaiset ja poikkeavat aukioloajat löytyvät kirjaston verkkosivulta.

Omatoimikirjaston aukioloajat pysyvät ennallaan. Omatoimikirjasto avautuu ma–su klo 8.00 ja sulkeutuu ma–to klo 21.00 ja pe–su 18.00. Omatoimikirjastoon pääsee sisälle kirjastokortilla ja PIN-koodilla. Lue lisää omatoimiaikana käytössä olevista palveluista täältä ja tutustu myös omatoimikirjaston käyttösääntöihin.

Kirjaston lukusali lehtineen on avoinna omatoimikirjaston aukioloaikojen mukaisesti klo 8 alkaen ja omatoimiaikana sisään tulee kirjautua kirjastokortilla ja pin-koodilla.

Kirjaston asiakaspalveluaikoina ovet ovat kaikille avoinna eikä kirjastoon tarvitse erikseen kirjautua.

Kirjastoauto Poppaloora ajaa syysaikataulun mukaan 12.8.2024 alkaen.

Syysaikataulu päivitetään kirjastoauton sivuille viikon 32 aikana, jolloin myös painetut aikataulut tulevat jakoon kirjastoautoon ja pääkirjastolle.

Tapahtumat kirjastolla pyörähtävät käyntiin elo–syyskuun taitteessa. Elokuun viimeisellä viikolla vietetään uudistuneen kulttuurikeskuksen avajaisia maanantaista lauantaihin. Lauantaina 31.8. on syksyn ensimmäinen lukupiiri. Satutuokioita pidetään syksystä alkaen torstaisin klo 9.45 uuden lasten- ja nuortentila Linnunradan lukunurkkauksessa. Ensimmäinen satutuokio on 5.9.

Kirjaston tulevista tapahtumista tiedotetaan kirjaston verkkosivuilla sekä kunnan tapahtumakalenterissa.

Tervetuloa kirjastoon!