7.11.2023

Äänestä kirjaston satuvaaleissa

Muhoksen kirjaston lastenosasto remontoidaan talven aikana. Kirjastoa pitkään palvellut lastenosaston maskotti Myyrä siirtyy viettämään ansaittuja eläkepäiviään remontin aikana, ja Myyrälle pitääkin löytää seuraaja. Jotta jokainen muhoslainen lapsi saa mahdollisuuden vaikuttaa valintaan, Muhoksen kirjasto päätti järjestää satuvaalit. Satuvaalien ennakkoäänestys on ajalla 13.-18.11.2023 kirjaston aukioloaikoina, ja varsinainen äänestyspäivä on kirjastossa maanantaina 20.11.2023 klo 11-19. Äänioikeus vaaleissa on kaikilla Muhoksen kirjaston lapsiasiakkailla.

Satuvaalien ehdokkaina ovat Kani, Myyrä, Tiikeri ja Nalle. Kanin mielestä kirjastosta pitää löytyä tekemistä ja lukemista, ja hänen sydämensä lähellä ovat erityisesti lautapelit sekä eläinaiheiset satu- ja kuvakirjat. Myyrä pitää tärkeänä sitä, että lastenosasto pysyy siistinä ja kirjat järjestyksessä. Tiikeri järjestelee mielellään kirjaston lastenosastoa, ja hänelle tärkeitä asioita ovat luonnonsuojelu; erityisesti puhdas luonto ja metsien rauha. Nalle kuvailee itseään iltauniseksi, minkä vuoksi hän pitääkin iltasatujen lukemisesta unta odotellessa.

Satuvaalien tulos ilmoitetaan perjantaina 1.12.2023 Muhoksen kirjaston verkkosivuilla, kirjaston ilmoitustaululla ja sosiaalisessa mediassa. Lisätietoa satuvaaleista on koottu sivulle muhos.fi/satuvaalit.

Lisätiedot

Marja-Liisa Inkala
Kirjastovirkailija
marja-liisa.inkala@muhos.fi
044 4970 414

Mari Åkerfelt
Pedagoginen informaatikko
mari.akerfelt@muhos.fi
044 4970 414