10.10.2024

Koivu ja Tähti -rahasto – Nuorten kulttuuritukirahahaku

Koivu ja Tähti -rahasto julistaa haettavaksi nuorten kulttuuritukirahan vuodelle 2024. Stipendin arvo on 200 € ja se myönnetään 1-3 hakijalle kriteerien mukaan. Stipendiä voivat hakea muhoslaiset, alle 30-vuotiaat nuoret, jotka osoittavat harrastuneisuutta kulttuurin parissa.

Lähetä hakemuksesi 8.11.2024 kello 16 mennessä osoitteeseen koivujatahtirahasto@gmail.com. Kerro hakemuksessasi tiiviisti (max. 2 sivua) omin sanoin, mitä harrastat kulttuurin parissa ja minkälaisia saavutuksia olet saavuttanut tai olet haaveissa saavuttaa. Kulttuurilla tarkoitetaan tässä yhteydessä laveasti kaikenlaista harrastuneisuutta niin esittävän taiteen, tanssin kuin kuva- ja musiikkitaiteen saralla.

Stipendit jaetaan saajille marras-joulukuussa. Stipendiä voivat hakea myös sen aiemmin saaneet.

Koivu ja Tähti -rahasto on perustettu vuonna 1996 ja sen jäsenyhteisöjä ja -järjestöjä ovat Fortum, Lions Club Muhos ry, Muhoksen evankelis-luterilainen seurakunta, Muhoksen Kotiseutuyhdistys ry, Muhoksen kunta, Muhoksen Rotaryklubi ry, Opettajien ammattijärjestön OAJ:n Muhoksen paikallisyhdistys, Oulujokilaakson paikallislehti Tervareitti ja Pohjois-Suomen ortodoksinen seurakunta.